Eewal 86, Leeuwarden

Bovenwoning, appartement

€ 850,-

Bezichtiging aanvragen

  • MM slash DD slash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Omschrijving

Eîgenaar huur|verhuur|vastgoedbeheer heeft een prachtig appartement gelegen aan de Eewal 86 in de verhuur.

in Leeuwarden ligt dit bijzondere appartement aan de Eewal. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 60 m2 en is gebouwd in 1898.
Uniek wonen in Leeuwarden. Dat kan goed in deze buurt. Eewal 86 is gelegen in de buurt De Waag. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Leeuwarden, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 8 minuten rijden.

Het appartement ligt op de 2e verdieping van het complex waar in totaal 5 appartementen gesitueerd zijn. Het appartement heeft een ruime woonkamer en een openkeuken in de eetkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet. Van de slaapkamer heb je toegang tot een bijkeuken waar zit de witgoed aansluitingen bevinden, de warmtepomp (voor het warmwater) en een extra toilet.

Het complex was vroeger een Theepakhuis, vanuit die tijd zijn nog steeds oorspronkelijke detail terug te vinden. Bijv in de woonkamer zit een glasplaat waar vroeger de goederenlift doorheen liep.

In het complex is op de BGG ruimte om je fiets binnen te zetten. Verder worden de algemene ruimten 1 maal per 4 weken schoongemaakt door een schoonmaakbedrijf.

De kale huurprijs van dit appartement is 850,=; voor het gas/water/electra en internet wordt op dit moment 240,- gevraagd ivm de hoge kosten voor gas en electra.

Mocht u belangstelling hebben voor dit appartement, we horen graag van u. Wil u gelijk iets over uzelf vertellen? Bedankt

Kenmerken

Status:
Beschikbaar
Huurprijs:
€ 850,-
Bouwjaar:
2020
Soort object:
bovenwoning, appartement
Bouwvorm:
bestaande bouw
Woonoppervlakte:
50 m2
Inhoud:
150 m3
Aantal kamers:
2
Aantal slaapkamers:
1
Aantal badkamers:
1
Aantal verdiepingen:
1
Hoofdtuin:
geen tuin
Permanente bewoning:
Ja
Onderhoud binnen:
goed
Onderhoud buiten:
goed

Buurt

Soort woning:
Informatie
Bouwjaar:
Informatie
Soort woning:
Informatie
Bouwjaar:
Informatie
Soort woning:
Informatie
Bouwjaar:
Informatie
Soort woning:
Informatie
Bouwjaar:
Informatie
Soort woning:
Informatie
Bouwjaar:
Informatie
Soort woning:
Informatie
Bouwjaar:
Informatie

Ook interessant: