Eigenaar.nl is hét platform voor aan- en verkoop van jouw woning. Waarom? Dat leggen we je graag uit!

Wij zijn Eigenaar.nl

Eigenaar.nl is geen traditionele makelaar die “ook online” wil opereren, maar wij zijn een volledig online gericht makelaars-platform. Wij beschikken over alle middelen die een traditionele makelaar heeft, maar – in tegenstelling tot de traditionele makelaardij – bepaal je bij ons helemaal zelf welke diensten je wel- en niet afneemt & waarom.

Huis zelf verkopen bij Huizenbank

Woning verkopen

Sta je op het punt om je woning te verkopen? Dan wil je ons eigenlijk gewoon geprobeerd hebben. Waarom? Omdat proberen gratis is & niet geschoten is altijd mis.

Gratis, horen we je denken? Jazeker. We zijn gratis, totdat jij bepaalt dat je zaken met ons wilt doen. Je kunt op Eigenaar.nl geheel vrijblijvend je woningdossier aanmaken, een keuze maken en switchen tussen pakketten óf zelf een pakket samenstellen en je hebt volledig inzicht in mogelijkheden die beschikbaar zijn om de verkoop van je woning te optimaliseren.

Je kunt hierbij denken aan een keuze om wel of bewust niet op Funda te adverteren, de keuze om niet of juist exclusief via social media te promoten, wel of geen video’s in te zetten, etc. Ben je zelf een geboren talent in het opnemen van video’s? Deins je niet terug voor een gedegen rondleiding of beschik je over een camera om 360 graden foto’s te maken? Je bent volledig vrij om je eigen materiaal te gebruiken. Nogmaals. Op Eigenaar.nl bepaal je zelf!

Huizenbank is de plek om je huis zelf te verkopen

We kunnen ons goed voorstellen dat het verkopen van je woning geen gesneden koek is. Immers; hoe vaak doe je dat nou helemaal? We zien het dan ook als onze plicht om jou zo veel mogelijk te ontzorgen.

De mogelijkheden hiervoor zijn enorm uitgebreid, maar ook hier bepaal je zelf. Zo kun je denken aan rondleidingen en bezichtigingen, het inmeten van de woning en het opmaken van een plattegrond. Dit geldt eveneens voor bijvoorbeeld het opstellen van het koopcontract. We kunnen hierin voorzien, maar je bent ook vrij om dit zelf te realiseren, al dan niet uitbesteed.

Huizenbank is het platform om jouw huis zelf te verkopen

Volgende stap

We twijfelen er niet over dat jij via Eigenaar.nl je woning verkoopt en een logische vervolgstap is uiteraard je nieuwe woning. Mocht je deze nog niet hebben gevonden, dan is een zoektocht op Eigenaar.nl altijd de moeite waard.

Mocht je al een woning hebben aangekocht dan wensen we je uiteraard veel woonplezier en wellicht kunnen we op dat gebied ook nog iets voor je betekenen. Zo kunnen we faciliteren in hypotheek-advies, taxatie (zowel bij ver- als aankoop), een bouwkundige keuring en een handige checklist voor als je de woning wordt overgedragen.

Overwinning

We hopen dat onze boodschap duidelijk is. Op Eigenaar.nl gaan we – samen met jou – voor de overwinning. Het trotse gevoel dat je krijgt als je je eigen woning hebt verkocht, de mix tussen zelf doen en samenwerken. De volledige ontzorging, zowel bij verkoop als aankoop.

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande vragen hebben, ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen of kom je er niet helemaal uit? Bel of mail ons, want we helpen je graag! Je kunt ons bereiken op info@eigenaar.nl of via 085 – 130 64 75