Zelf huis verkopen

Zelf je huis verkopen

Verkoop zelf jouw woning

Als je jouw huis wilt verkopen, wil je dit natuurlijk het liefste op jouw manier doen. Jij kent jouw woning immers het best. Maar is dat wel mogelijk zonder de tussenkomst van een makelaar? Ben je zelf capabel genoeg om zijn werkzaamheden op je te nemen? Het antwoord is ja. Zelf je woning verkopen zonder makelaar bespaart je niet alleen heel veel kosten, maar is ook nog eens leuk om te doen.

Zeker als je daarbij hulp krijgt van ons platform. Zodra je een bepaalde handeling toch liever laat doen door een professional, staan wij voor je klaar. Hierbij kun je denken aan het schrijven van verkoopteksten of het laten taxeren van je woning. Maar, ook als je jouw woning onder de aandacht wilt brengen bij de juiste doelgroep staan we voor je klaar. En de rest? Dat hou je lekker in eigen beheer.

De voordelen van Huizenbank

Huizenbank biedt je daarnaast een overzichtelijke beheeromgeving. Hier vind je bijvoorbeeld een begrijpelijke handleiding en waardevolle tips bij de verkoop van je woning. Uiteraard voorzien we je ook graag van een persoonlijk advies als dat nodig is. Zo kun je toch zelf je woning verkopen zonder dat je er alleen voor staat. Als je dit via ons portaal doet, kun je overigens op nog meer voordelen rekenen:

Je doelgroep bereiken

Je woning verkopen via onze website betekent dat je de mogelijkheid hebt om jouw huis onder de aandacht komt bij de juiste doelgroep. Daarvoor gebruiken we grote platformen zoals bijvoorbeeld Funda. Maar, ook via social media kun jij jouw woning onder de aandacht brengen. Zo weet je zeker dat je de nieuwe eigenaar van jouw woning bereikt.

Voordelig

Onze makelaarsdiensten worden alleen belast als je deze ook daadwerkelijk nodig hebt bij de verkoop van je woning. Dat houdt de kosten overzichtelijk én laag. Uiteraard lever je daarbij nooit in op onze uitstekende service.

Hulp na de verkoop van je woning

Als je zelf je huis wilt verkopen zonder makelaar, dan kun je ook na het verkoopproces rekenen op onze ondersteuning. Als de mondelinge overeenkomst tot stand is gekomen, moet alles netjes samengevat worden in een koopcontract. We kunnen ons voorstellen dat je dit deel van de onderhandelingen liever uit handen geeft. Zo wordt je achteraf niet geconfronteerd met vervelende situaties omdat je belangrijke zaken over het hoofd hebt gezien. Bij Huizenbank kun je er voor kiezen om dit allemaal uit handen te geven zodat je alle tijd en energie kunt steken in de zaken die je graag zelf doet!

De verkoop van je woning hou je dus lekker in eigen beheer. Heb je toch hulp, advies of ondersteuning nodig? Dan staan we altijd voor je klaar. Dat is niet alleen een geruststellende gedachte, maar geeft je ook het vertrouwen en de zekerheid die je nodig hebt!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je vragen over de verkoop van je woning? Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Of bel ons direct via 085 130 64 75

  • Om het formulier te versturen dienen de reCaptcha cookies geaccepteerd te worden. Klik hier om de reCaptcha cookies te accepteren.