Wordt u de nieuwe Eigenaar?

Woning huren in Leeuwarden

Huuraanbod

Ik zoek een huurwoning

Wilt u professioneel geholpen worden bij het vinden van de meest geschikte woonruimte, als eerste geïnformeerd worden en niet achteraan in de rij aansluiten? Bent u geïnteresseerd in de reputatie van de verhuurder, in een waterdicht huurcontract en wilt u gedurende de huurperiode altijd een beroep kunnen doen op een huurdeskundige? Geef ons dan snel een zoekopdracht!

Wat kunnen we voor u doen?

Eigenaar inschakelen voor een zoekopdracht

Geeft u ons een zoekopdracht dan ontzorgen wij u bij het vinden van woonruimte. Woningen die passen bij uw zoekopdracht worden direct gemaild. Ook profiteert u van ons grote, lokale netwerk waardoor we altijd de juiste persoon weten te vinden in uw zoektocht naar woonruimte. Eigenaar opent deuren die anders gesloten zouden blijven. Eigenaar biedt een unieke dienst wanneer u op zoek bent naar een woning die aan al uw eisen voldoet maar niet de tijd hebt om dit zelf te regelen. Houd uw focus op werk of studie en laat ons de zoektocht doen.

 

Kosten voor bemiddeling

Bemiddeling door Eigenaar

Heeft Eigenaar een woning gevonden? Dan betaalt u een vaste vergoeding. U bent nooit verplicht om de gevonden woningen te accepteren. Heeft u na 3 maanden uw droomwoning nog niet gevonden of heeft u voor deze tijd zelf een geschikte woning gevonden (bijvoorbeeld via onze website)? Dan betaalt u enkel een vergoeding voor de verrichte werkzaamheden tot dat moment, conform onze algemene voorwaarden.

Woning huren zonder zoekopdracht

Zelf zoeken naar een huurwoning

Wanneer u liever zelf op zoek gaat naar een woning dan kun u het aanbod op onze website in de gaten houden. U geeft Eigenaar dan geen zoekopdracht. U kunt op ieder gewenst moment van de dag het aanbod van Eigenaar bekijken. Een zoekprofiel kunt u niet achterlaten, dat is alleen mogelijk bij het verstrekken van de zoekopdracht. Vindt u op deze manier een woning bij Eigenaar, dan hoeft u Eigenaar hiervoor niets te betalen. De eigenaar van de woning is in dit geval onze opdrachtgever.

Reparatieverzoeken

Reparaties melden

Voor storingen en reparaties werken wij via de richtlijnen van de Rijksoverheid. Deze richtlijnen kunt u hier terugvinden. Hier staat omschreven welke kosten voor uzelf zijn en welke kosten voor de rekening van de verhuurder komen.

Dient de verhuurder voor reparatie te zorgen, dan kunt u hier een reparatieverzoek indienen. Om dit verzoek in behandeling te nemen hebben we  aanvullende informatie nodig. Via onderstaand formulier kunt u een reparatie melden.

Reparatieverzoek indienen

Inschrijven voor een huurwoning

Geef Eigenaar opdracht om uw droomhuis te vinden!

Om uw ideale huurwoning te vinden hebben we een paar gegevens en natuurlijk uw wensen nodig. Vul snel het formulier in en geef ons de zoekopdracht voor uw volgende woning. Het kost u maar 2 minuten.