Zorgeloos verhuren?

Eigenaar Vastgoedbeheer

Contact opnemen

Vastgoedmanagement

Als woningeigenaar kunt u het beheer van uw verhuurde vastgoed uitbesteden. Denk hierbij aan maandelijkse administratie, het beheren en oplossen van klachten en commercieel beheer. 

We bieden verschillende mogelijkheden voor het beheer van uw vastgoed. Dit betekent dat we u alles uit handen kunnen nemen, maar ook bijvoorbeeld alleen uw administratie kunnen beheren. Het voordeel van het uitbesteden van werkzaamheden voor uw vastgoed is dat de inkomsten uit uw verhuurde vastgoed wordt belast in box 3 in plaats van in box 1. Dit scheelt aanzienlijk voor uw aangifte inkomstenbelasting.

Omdat het beheer van uw verhuurde kamers, appartementen en woningen maatwerk betreft, worden de prijzen in overleg afgesproken. Uiteraard is dit afhankelijk van de aangeboden hoeveelheid werk en het aantal panden die bij ons worden ondergebracht.

Uw wensen zijn hierin leidend.

Voordelen van vastgoedbeheer door Eigenaar

Juridische Dienstverlening

Dankzij onze eigen juristen kunnen we u alle juridische ondersteuning bieden.

We kunnen u bijstaan in zowel het overeenkomstenrecht en het huurrecht. Mochten we u niet kunnen bijstaan omdat er een bepaalde expertise vereist wordt, dan hebben wij diverse specialisten in ons netwerk die u kunnen bijstaan. Dit vaak met een aantrekkelijke korting.

Eigenaar staat u bij

Huurder betaalt niet

Natuurlijk staan we u bij wanneer een huurder niet betaalt en nemen we u meteen het werk uit handen. We versturen direct de verplichte WIK-brief en starten het incassotraject als de huur daarna nog niet voldaan is.

Soms is een gerechtelijke procedure onvermijdelijk. Als geen betalingen meer binnenkomen, een huurovereenkomst tot een einde moet komen of een huurder ontruimd moet worden. Onze juristen zijn ervaren met het procederen bij de kantonrechter en deze expertise bieden we onze vaste klanten tegen zeer aantrekkelijke tarieven aan.

Contact opnemen over vastgoedbeheer

Onze service voor opdrachtgevers

Huurachterstanden beperken

Eigenaar biedt de mogelijkheid om dit risico en deze kosten te voorkomen. Hier hebben we een speciale service voor ontwikkeld. Deze service bieden we al onze trouwe opdrachtgevers aan. Wilt u gebruik maken van onze diensten of meer weten over verhuur en vastgoedbeheer? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op voor meer info over vastgoedbeheer

Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen contact met u op voor een vrijblijvende kennismaking en om uw wensen te bespreken. We bekijken graag samen de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.