Je huis verkopen

Heb jij al een energielabel?

OP WERKDAGEN BINNEN 24 UUR CONTACT
PROFITEER VAN ONZE GECERTIFICEERDE SPECIALISTEN
BEDENKTIJD TOT DAT DE EERSTE AFSPRAAK PLAATSVIND

EPA Label - ook wel het Energielabel is tegenwoordig verplicht

Bij het aanbieden voor verhuur of verkoop van uw woning is een energielabel verplicht! 


De gecertificeerd deskundige komt bij jou thuis voor een uitgebreide opname van het energielabel conform de BRL 9500 methode. Deze uitgebreide methode is een instrument waarmee een exacte bepaling van het energielabel van een woning berekend kan worden. 


Op deze wijze ontvang je een professioneel energielabel dat aan alle kwaliteitseisen voldoet en waar je zelf niets voor hoeft te doen!

ZO GAAT HET IN Z'N WERK

1. Kies de gewenste diensten & producten

Kies de diensten waar je gebruik van wilt maken. Fotografie, een video en/of 360 graden foto's

2. Plaats je bestelling op Eigenaar.nl

Zodra je een keuze hebt gemaakt kun je je bestelling op Eigenaar.nl plaatsen. Tijdens het afrekenen voer je de gegevens in, zodat wij contact met je op kunnen nemen.

3. Wij bellen voor het maken van een afspraak & komen bij je langs

Is je order geplaatst? Dan nemen wij binnen 24uur contact met je op om een afspraak te maken. 

ZO VERKOOP JIJ JE WONING

EPA Label
€395,00€400,00
 • Binnen een week klaar

 • Geschikt voor Funda

 • Extra bij de fotorapportage


ONZE DIENSTEN

Het complete aanbod om jouw huis optimaal te verkopen. 

Woning presentatie

Woning Inspectie(s)

Woning (energie) labels

Verkoop & bezichtiging

  Bij het aanbieden voor verhuur of verkoop van uw woning is een energielabel verplicht! De gecertificeerd deskundige komt bij jou thuis voor een uitgebreide opname van het energielabel conform de BRL 9500 methode. Deze uitgebreide methode is een instrument waarmee een exacte bepaling van het energielabel van een woning berekend kan worden. Op deze wijze ontvang je een professioneel energielabel dat aan alle kwaliteitseisen voldoet en waar je zelf niets voor hoeft te doen!


  Informatie na je bestelling

  Tijdens het afronden van je bestelling kun je alle informatie met betrekking tot de woning ingeven. Nadat je bestelling is geplaatst ontvang je van ons een bevestiging van je bestelling en nemen we - op werkdagen - binnen 24uur contact met je op. Indien er een afspraak nodig is om je bestelling uit te voeren, dan wordt deze telefonisch gemaakt ná je bestelling.


  Wanneer wordt de opdracht uitgevoerd

  Doorgaans kunnen opdrachten binnen 5 werkdagen nádat er telefonisch contact is geweest plaatsvinden. Uiteraard is dit afhankelijk van zowel onze als je eigen beschikbaarheid. Twee werkdagen nadat de afspraak heeft plaatsgevonden worden producten digitaal geleverd.